retrasib sibiu -  compania unde se învață meseriile viitorului!

Meseria se învață, pasiunile se dezvoltă, se cultivă prin cunoaștere. Un om învățat, un om informat este un om puternic. Un om care stăpânește o meserie va fi mereu un om valoros. Acestea sunt reperele pe care RETRASIB le setează pentru generațiile viitoare.

Producția de transformatoare de putere este un sector de afaceri care valorifică resursa umană, oferă oportunități pentru dezvoltarea carierei și depinde de factorul uman în întregul proces de producție.

retrasib sibiu -  compania unde se învață meseriile viitorului!

Retrasib Sibiu, singura companie producătoare de transformatoare de mare putere din România, te învață meserie la locul de muncă. Viitorii angajați vor avea parte de o mulțime de beneficii: de la salariu motivant, bonusuri de productivitate, tichete de masă, prime de sărbători, training la locul de muncă.

Grupul german SGB-SMIT continuă dezvoltarea afacerii și a producției în fabrica din România. Retrasib, care s-a alăturat grupului încă din anul 2014, este singurul producător de transformatoare și auto-transformatoare de mare putere din țara noastră și are sediul chiar la Sibiu.

Procesul de instruire și integrare a angajaților noi în domeniul de producție și în tehnologiile de fabricație are loc prin sesiuni de training și schimb de experiență, inclusiv în fabricile din Germania și Olanda.

Retrasib Sibiu, singura companie producătoare de transformatoare de mare putere din România, face angajări!!!

retrasib sibiu -  compania unde se învață meseriile viitorului!

Transformatoarele sunt echipamente cheie în stațiile de transformare deținute și operate de entitățile publice sau investitorii privați, fie că vorbim despre producție, transport ori distribuția energiei electrice. Ele sunt necesare pentru reînnoirea flotei de echipamente din rețea, pentru extinderea acesteia, pentru stații de transformare si proiecte noi, inclusiv cele de tipul proiectelor de energie regenerabilă: eoliană sau solară.

În prezent, în fabrica de la Sibiu se fac angajări. Compania caută operatori producție în secția de bobinaj. Și fiindcă Retrasib pune accent pe nevoile și bunăstarea angajaților oferă un pachet salarial atractiv și o mulțime de beneficii. Viitorii angajați vor primi bonusuri de productivitate și calitate, tichete de masă, primă de concediu, prime de sărbători și asigurare de sănătate.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot depune CV-urile la adresa de E-mail: hr.retrasib@sgb-smit.group sau la sediul firmei din Sibiu, din strada Ștefan cel Mare nr.156 (Zona Industrială Est). Pentru a afla mai multe detalii despre Retrasib, vizitați pagina de Facebook și site-ul companiei.

Grupul SGB-SMIT, cu sediul în Regensburg, Germania, deține unități de producție în 14 locații la nivel mondial, în țări precum: România, SUA, Germania, Malaezia, Olanda, Cehia, India, China, Africa de Sud și Franța.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică