doljeanul confundat cu criminalii de la sibiu va cere daune în instanță. „m-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură. nu sunt vinovat”
Sursa: Facebook

Bărbatul din județul Dolj, audiat mai bine de 12 ore de anchetatorii de la Sibiu în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, a fost eliberat fiindcă nu au fost găsite dovezi împotriva lui. Se pare că oamenii legii au săltat persoana greșită, tânărul neavând nicio legătură cu crima. Acesta este pregătit să ceară daune în instanță, fiindcă a fost bătut de polițiști. 

Bărbatul din Dolj, suspectat că ar fi unul dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, a fost lăsat să plece acasă. Anchetatorii nu au avut suficiente probe împotriva lui pentru a-l reține. Aceștia au susținut că mai mulți martori l-au indicat pe el ca fiind unul dintre tâlhari însă, în realitate, omul n-a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat la Sibiu. 

Citește și: Filmul crimei de la Sibiu. Adrian Kreiner torturat prin metode barbare și lăsat în agonie de ucigași

Doljeanul a ajuns înapoi acasă, pe Valea Stanciului, vineri seara, după ce, cu o z înainte, fusese audiat ore în șir. Primele cuvinte pe care le-a spus jurnaliștilor au fost: „Nu sunt vinovat!”. Apoi, el a povestit cum a fost săltat de polițiști. „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (n.r.: în fața casei). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? M-au întrebat: De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau civili. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a declarat bărbatul, potrivit Digi24. 

Soția lui Laurențiu a fost martoră la această scenă. Ea a susținut că a observat, cu ceva timp înainte, că mai multe persoane dau târcoale casei. S-a speriat și și-a sunat soțul să vină acasă. Dar, când acesta a intrat pe stradă, oamenii legii l-au înconjurat. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați…”, a spus soția bărbatului, potrivit Digi24. 

Bărbatul confundat cu unul dintre criminalii lui Kreiner este hotărât să ceară daune în instanță. 

Cei trei indivizi care l-au omorât în bătaie pe Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, sunt în continuare căutați de oamenii legii. Doi dintre ei ar fi reușit să fugă în străinătate.

Citește și: Ucigașii lui Adrian Kreiner vor fi dați în urmărire internațională

Ultima oră

Comentariul meu