imagini de poveste la bâlea lac. o vulpe îi încântă pe turiști cu prezența (video)
Sursa foto: Instagram/Sorin Chineață

Iarna și-a intrat în drepturi pe Transfăgărășan. La Bâlea Lac zăpada ajunge și la 10 centimetri. Așa cum temperaturile joase au venit brusc, „musafirii” au început să vină și ei în căutare de hrană. O vulpe a fost surprinsă de un turist în apropierea cabanei Bâlea Lac.

Administratorii cabanei Bâlea Lac susțin că sunt trei vulpi care se plimbă în zonă. Sorin Chineață, creator digital, a surprins duminică una dintre vulpile care se plimbau pe lângă cabana de la Bâlea Lac. În scurt timp, video-ul cu vulpea care mănâncă relaxată și se lăsa filmată de turist a ajuns la peste 260.000 de oameni și a strâns peste 8.000 de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sorin C. Chineata (@sorinchineata)

În descriere, turistul a specificat că vulpoiul ar fi devenit parte din familia cabanei. „Vulpoiul de la Cabana Bâlea Lac, din gașca de vulpi care au devenit parte din familia cabanei. Ăsta-i și motivul pentru care este ok situația cu mâncarea. Altfel nu este de încurajat hrănirea animalelor sălbatice deoarece le influențează instinctul de supraviețuire, tocmai de aceea hrănirea în zone din mijlocul naturii nu este un lucru bun”, spune Chineață.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu