logo antet fonduri europene large

Comunicat de presă

Asociația CROFMPS organizează evenimentul „Transferabilitatea Rezultatelor Proiectului” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea evenimentului Tip III – „Transferabilitatea Rezultatelor Proiectului”. Evenimentul va avea loc pe data de 28 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Sala de conferință a Hotelului Parc, situat pe Strada Scoala de înot nr. 1 – 3.

Scopul workshop-ului este dezvoltarea unor programe/proiecte adaptate cerințelor proprii care să contribuie la eliminarea prejudecăților de pe piața muncii, promovarea calificării și recalificării forței de muncă, ca mijloc de prevenire a șomajului.

Pe parcursul derulării proiectului, echipa responsabilă de implementare s-a concentrat pe adoptarea celor mai eficiente metode pentru a menține constantă calitatea serviciilor de formare profesională. Acest aspect a fost considerat crucial pentru atingerea obiectivelor specifice ale proiectului. Aceste obiective includ asigurarea calității programelor de formare destinate beneficiarilor (angajați și cursanți, în mod simultan) și promovarea oportunităților de avansare în carieră pentru membrii grupului țintă.

Vă așteptăm la acest eveniment care vizează îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii, promovând în egală măsură drepturile angajaților și obligațiile angajatorilor.

  • pliant1 page 2
  • pliant1 page 1

Asociația CROFMPS este o organizație non-profit care lucrează pentru a promova egalitatea de șanse pe piața muncii. Prin proiecte precum „Mai Calificat și Mai Ocupat”, asociația își propune să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, contribuind astfel la creșterea ocupării forței de muncă și la reducerea discriminării.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la 0785 815.883.

Comentariul meu

Comentariu