dani coman, despre transferul lui baba alhassan. ”orice discuție, după meciul cu craiova”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că o decizie în privința transferului lui Baba Alhassan se poate lua după meciul de duminică, cu Universitatea Craiova. 

Curtat intens de FCSB și Rapid, Dani Coman a recunoscut că ghanezul are șanse importante să plece în această iarnă, însă nu știe deocamdată care va fi deznodământul acestor negocieri. Oficialul clubului sibian a spus că o decizie  poate fi luată chiar după meciul de duminică, contra Universității Craiova.

”Nu am mai discutat pe această temă, a transferului lui Alhassan. Orice discuție o vom purta după meciul cu Universitatea Craiova, pentru că trebuie să ne concentrăm pe această partidă. Sunt discuții cu ambele echipe, atât FCSB cât și Rapid, că asta e realitatea. Dar nu s-a mai vorbit nimic”, a declarat Dani Coman pentru iAM Sport. Cel mai probabil, ghanezul va pleca duminică la București pentru a negocia cu Gigi Becali.

Plătit la FC Hermannstadt cu 6.000 euro lunar, Baba și-a prelungit contractul cu Sibiul și din vară urma să încaseze 8.000 euro lunar.  Gigi Becali îi oferă însă ghanezului 10.000 euro lunar din momentul transferului și circa 600.000 euro pentru FC Hermannstadt, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

dani coman, despre transferul lui baba alhassan. ”orice discuție, după meciul cu craiova”

Ultima oră

Comentariul meu