casa plus sibiu00017

Casa Plus Retail, primul magazin din județul Sibiu care comercializează produse de pe Amazon, vine în atenția sibienilor cu o nouă ofertă de neratat! Până în 15 februarie, puteți beneficia de discount-uri la cumpărăturile de minim 300 lei. În plus, în această perioadă, absolut toate produsele sunt reduse cu 60% din prețul de retail.

Casa Plus Retail, singurul magazin din județ cu produse de pe Amazon, resigilate și din lichidări de stocuri, vine în atenția clienților cu o gamă variată de produse, printre care unele ce rar se găsesc pe piața din România. Sunteți așteptați să călcați pragul magazinului de pe Calea Turnișorului, nr. 116, și să descoperiți reduceri și oferte colosale!

Reduceri peste reduceri la Casa Plus Retail

  • casa plus 1
  • casa plus
  • casa plus 3
  • casa plus 2
  • casa plus 5
  • casa plus 4
  • casa plus 7
  • casa plus 6

În această perioadă, absolut toate produsele din magazin sunt reduse cu 60% din prețul de retail. Dar, pentru a-și răsplăti și mai mult clienții pentru că le-au călcat pragul, Casa Plus  Retail vine cu noi oferte.

Până în 15 februarie, la cumpărături de peste 300 de lei, veți primi încă un discount de 5%. De asemenea, pentru cumpărături de peste 500 de lei, veți beneficia de un nou discount de 10%.

Programul magazinului este următorul:

Luni – Vineri: 12:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Mii de produse, stocuri noi la aspiratoare și prețuri atractive

La Casa Plus Retail găsiți mii de produse: de la articole pentru casă și grădină, cărți în limba engleză, produse electrice și electrocasnice, IT și gaming, până la articole de îngrijire personală.

Luna aceasta, în magazinul de pe Calea Turnișorului, găsiți aspiratoare convenționale, de ultimă generație, verticale, cu sau fără fir, cât și robot-aspirator.

Toate produsele sunt prezentate inclusiv pe site-ul casaplusretail.ro pentru a vă face o idee despre ce găsiți la raft. Ele nu pot fi comandate online, ci este nevoie să mergeți în locația de pe Calea Turnișorului, 116 (în cadrul Hotelului Bliss) pentru a le putea achiziționa. Odată ajunși în magazin, cu ajutorul telefonului mobil, puteți scana codul QR atașat fiecărui articol și veți fi redirecționați către site-ul web, acolo unde sunt menționate detaliile și prețul aferent.

Un aspect important de menționat este acela că nu toate produsele sunt noi. Ele provin din lichidări de stocuri, retururi, suprastocuri și pot fi preutilizate. Tocmai de aceea, unele dintre ele prezintă urme de uzură. În magazin există inclusiv bancuri de testare, acolo unde puteți desface și proba produsul.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și programul de reduceri, urmăriți site-ul casaplusretail.ro și paginile de Facebook și Instagram.

Comentariul meu

Comentariu