rapperul killer mike, reținut de poliție chiar după ce a câștigat trei premii grammy (video)
foto Digi24

Rapperul Killer Mike a fost reținut de polițiști chiar în clădirea din Los Angeles în care se desfășurau premiile Grammy. Cu pușin timp înainte, muzicianul câștigase trei premii. Polițiștii l-au încătușat pe rapper și nu au spus motivul reținerii, notează Mediafax.

La Garmmy, Killer Mike a câștigat premiul pentru cel mai bun album rap, în timp ce piesa sa Scientists And Engineers a câștigat premiile cea mai bună melodie rap și cea mai bună interpretare rap.

„Acesta este pentru toți oamenii care cred că ești prea bătrân pentru rap… menținem hip-hop-ul în viață. Să nu încetezi niciodată să faci ceea ce faci”, a spus, pe scenă, rapperul în vârstă de 48 de ani, potrivit Sky News.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat agenției PA că un bărbat a fost reținut la ceremonia de decernare a premiilor, dar a refuzat să-i ofere identitatea.

„Chiar după ora patru în această după-amiază, un bărbat adult a fost reținut de poliție pentru o altercație fizică care a avut loc în interiorul Crypto Arena. Au încătușat individul și l-au scos de la eveniment, iar în prezent este audiat de autorități. Dacă individul este amendat și arestat, atunci identitatea sa va fi făcută publică”, au explicat polițiștii.

Reprezentanții rapperului nu au comentat incidentul.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu