adolescent jefuit de o tânără de 20 de ani pe strada filarmonicii. i-a furat telefonul mobil
foto: arhivă

O sibiancă de 20 de ani, a ajuns la poliție după ce a bătut un adolescent de 15 ani, pe strada Filarmonicii din municipiul Sibiu.

”La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut o sibiancă în vârstă de 20 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânăra este bănuită că, la data de 10 februarie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe strada Filarmonicii din municipiul Sibiu, l-ar fi lovit pe un adolescent în vârstă de 15 ani, sibian, și i-ar fi sustras telefonul mobil, în valoare de 1.300 de lei.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate de către polițiștii sibieni, în dimineața zilei de 11 februarie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, asupra ei fiind găsit telefonul sustras.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibiencei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.



Ultima oră

Comentariul meu