furt haine mall
FOTO arhivă

Trei bărbați și o femeie din Sibiu au ajuns la poliție după ce au fost prinși la furat de haine. Hoții au furat în mod repetat articole de îmbrăcăminte din mall-urile de pe malul Cibinului, dar și din Timișoara.

”La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut patru sibieni, o femeie în vârstă de 30 de ani și trei bărbați în vârstă de 18, 20, respectiv 32 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată (5 acte materiale).

În fapt, cei patru sibieni sunt bănuiți că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, ar fi sustras în mod repetat articole de îmbrăcăminte, din societăți comerciale atât din municipiul Sibiu, cât și din municipiul Timișoara. 

Prin activitatea infracțională desfășurată s-a creat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, față de cele patru persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării de măsuri preventive.” a mărturisit Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu