baba alhassan, pus pe lista neagră de gigi becali după doar 2 meciuri la fcsb: ”va sta pe bancă”

După ce a jucat titular pentru FCSB în meciurile cu Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe, ghanezul Baba Alhassan este trecut pe bancă de către finanțatorul liderului, Gigi Becali. 

După victoria FCSB-ului cu Sepsi, scor 1-0, Gigi Becali a anunțat că la următorul meci Baba Alhassan va fi rezervă, deși ghanezul a avut o evoluție consistentă.

Gigi Becali a transmis public un mesaj clar pentru următorul joc al FCSB-ului, că Baba Alhassan va sta pe bancă. ”La acest meci nu aveam bancă pentru că aveam absenți. Meciul următor o să îi avem pe bancă pe Baba Alhassan, pe Luis Phelipe. Va fi și David Miculescu pe bancă” a spus finanțatorul de la FCSB la Orange Sport.

Conform cifrelor din meciul FCSB – Sepsi 1-0, Baba a avut 94% procentaj de pase reușite, cel mai bun de pe teren, cumulând nu mai puțin de 30 de pase bune dintr-un total de 32 de pase încercate! Așadar, ghanezul a arătat siguranță în construcție ofensivă dar și defensivă, unde a dejucat tentativele de atac ale celor de la Sepsi. Mai mult, fostul mijlocaș al sibienilor a pasat decisiv pentru Băluță la unicul gol al meciului. Lixandru – Șut – Olaru a fost cea mai utilizată linie de mijloc la FCSB în acest sezon.

În iarnă, FCSB a plătit clubului FC Hermannstadt suma de 600.000 euro pentru transferul ghanezului, iar sibienii au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Succesul FCSB-ului cu Sepsi a fost însă un rezultat bun pentru FC Hermannstadt, care a urcat pe locul 6 în Superliga, devansându-i pe covăsneni.

Ultima oră

Comentariul meu