whatsapp image 2024 02 12 at 16.27.57 1
Sursa foto: Loredana – Profilul Public de Facebook

Tragedia s-a produs chiar la începutul anului în Elveția. Loredana este originară din Sibiu și a locuit în Londra o perioadă, dar în ultimul an se mutase la Geneva.

Vestea că Loredana C. a murit, a surprins pe toată lumea și în special pe cei care o cunoșteau. Chiar dacă era plecată din Sibiu de mai mulți ani, cea care a absolvit în vara lui 2011, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Terezianum, a păstrat legătura cu prietenii din oraș.

loredana 4
Sursa foto: Loredana – Profilul Public de Facebook

Surse Ora de Sibiu, au explicat că dispariția Loredanei, s-ar fi petrecut în prima parte a lunii ianuarie, imediat după sărbători.

Tânăra care a locuit multă vreme în Londra, a fost găsită decedată într-un imobil din orașul elvețian, Geneva. Pentru că era de negăsit, apropiații au raportat către autorități acest lucru, iar Loredana ar fi fost găsită spânzurată în apartamentul în care locuia.

loredana 3
Sursa foto: Loredana – Profilul Public de Facebook

Aceleași surse au mărturisit că aceasta s-ar fi sinucis din cauza unei depresii. De altfel în imobilul în care locuia, poliția a găsit și un jurnal personal al tinerei, iar acesta este analizat de anchetatori. Deocamdată nu se știe și motivul pentru care Loredana ar fi recurs la acest gest extrem.whatsapp image 2024 02 12 at 16.27.57 2

Loredana a fost repatriată și înmormântată, acasă la Sibiu.

Sursa foto: Loredana – Profilul Public de Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu