a murit polițistul lovit de o mașină în cisnădie. bărbatul a făcut trei stopuri cardiace
Sursa foto: Facebook/ Radu Trihenea

Polițistul lovit de o mașină în Cisnădie, în timp ce dirija traficul în urmă cu aproximativ două săptămâni, a murit în cursul nopții de marți.

Polițistul rănit grav după ce a fost  a fost lovit de un șofer străin, în data de 13 februarie, în timp ce dirija traficul într-o zonă cu risc de inundații. În urma accidentului, bărbatul de 38 de ani a fost operat de urgență, însă cu toate că medicii au depus toate eforturile, bărbatul a decedat.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: Polițist local lovit de o mașină la Cisnădie, în timp ce dirija traficul. Bărbatul de 37 de ani a fost grav rănit

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu