ploi torențiale, vânt puternic și brumă pe alocuri în românia. vremea se răcește considerabil
FOTO arhivă

Potrivit prognozei meteorologice, în perioada următoare, cerul va fi acoperit de nori, iar în special în prima parte a intervalului se vor înregistra ploi în regiunile Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova, iar local și în restul țării, transmite ziarul Adevarul.

În zonele montane se vor înregistra precipitații mixte. De asemenea, se vor înregistra ploi torențiale de scurtă durată, însoțite în unele zone de descărcări electrice, cu acumulări locale semnificative de apă. Vântul va avea intensificări locale și de scurtă durată, în special în cursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius, iar temperaturile minime vor varia între 0 și 9 grade Celsius. În unele locuri, spre finalul intervalului, se va semnala ceață, iar în regiunile intracarpatice vor fi condiții de brumă.


În București, vremea va continua să se răcească, cu cerul acoperit de nori și condiții de ploaie slabă, mai ales în prima parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în timpul zilei.

Temperaturile maxime vor atinge până la 18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa între 6 și 7 grade Celsius.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică