se primesc cereri pentru avize de comercializare a produselor de sărbători pe domeniul public din sibiu

se primesc cereri pentru avize de comercializare a produselor de sărbători pe domeniul public din sibiuOdată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a început să primească cereri pentru obținerea avizului de ocupare a domeniului public pentru comercializarea produselor specifice acestei perioade. Serviciul abilitat a stabilit condițiile și zonele pentru care comercianții pot depune cereri.

Astfel, pentru Sfântul Nicolae se primesc deja cereri, iar avizele vor fi eliberate pentru perioada 2 – 6 decembrie. Și pentru perioada Crăciunului se primesc cereri, avizul urmând să fie eliberat pentru perioada 12 – 27 decembrie.

Cererile se primesc la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public din Piața Mică, nr. 22 și vor fi însoțite de o copie după cartea de identitatea a celui care desfășoară activitatea de comerț. Suprafața maximă pe care o poate solicita un comerciant este de 2 metri pătrați.Tariful stabilit prin hotărâre a Consiliului Local pentru persoanele juridice este de 2 lei/mp/zi, iar pentru persoanele fizice aceasta este de doar 1 leu/mp/zi.

Zonele în  care este permisă comercializarea acestor produse de sărbători sunt: Bulevardul Nicolae Bălcescu (în zona Farmaciei 24), în fața Magazinului Dumbrava și în zonele centrale ale cartierelor.

Anul trecut municipalitatea a eliberat pentru perioada sărbătorilor de iarnă un număr de 45 de avize.

Ultima oră

Comentariul meu