Se primesc cereri pentru avize de comercializare a produselor de sărbători pe domeniul public din Sibiu

101

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a început să primească cereri pentru obținerea avizului de ocupare a domeniului public pentru comercializarea produselor specifice acestei perioade. Serviciul abilitat a stabilit condițiile și zonele pentru care comercianții pot depune cereri.

Astfel, pentru Sfântul Nicolae se primesc deja cereri, iar avizele vor fi eliberate pentru perioada 2 – 6 decembrie. Și pentru perioada Crăciunului se primesc cereri, avizul urmând să fie eliberat pentru perioada 12 – 27 decembrie.

Cererile se primesc la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public din Piața Mică, nr. 22 și vor fi însoțite de o copie după cartea de identitatea a celui care desfășoară activitatea de comerț. Suprafața maximă pe care o poate solicita un comerciant este de 2 metri pătrați.Tariful stabilit prin hotărâre a Consiliului Local pentru persoanele juridice este de 2 lei/mp/zi, iar pentru persoanele fizice aceasta este de doar 1 leu/mp/zi.

Zonele în  care este permisă comercializarea acestor produse de sărbători sunt: Bulevardul Nicolae Bălcescu (în zona Farmaciei 24), în fața Magazinului Dumbrava și în zonele centrale ale cartierelor.

Anul trecut municipalitatea a eliberat pentru perioada sărbătorilor de iarnă un număr de 45 de avize.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.