Invitație pentru studenți la bursa locurilor de muncă D.O.C.S.- Student Jobs la ULB Sibiu

81

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor organizează cea de-a doua ediție a bursei locurilor de muncă  D.O.C.S. – Student Jobs 2012, care se va desfăşura miercuri, 7 noiembrie, la sediul Universităţii  „Lucian Blaga” din Sibiu din str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00.

Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea unor legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Organizarea acestei burse a locurilor de muncă reprezintă o dovadă a preocupării și responsabilității ULBS  pentru deschiderea drumului studenților către o carieră de succes.

La acestă ediţie şi-au anunţat prezenţa firme de renume din ţară precum: Computer Generated Solutions (CGS), EBS – Expectations Beyond Software, Cepocs, Iquest Technologies, Stefanini, Scandia Food, Sibex, White Career, Trenkwalder Sobis, H&H Consulting, Simea Sibiu, Kunke Production Romania, Ambient,  etc.

Prin întâlnirea cu reprezentanții acestor companii studenții ULBS au șansa de a lua contact direct cu angajatorii și de a se raporta la cerințele acestora.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.