cartisoara

Festivalul  CUCA are un program ce combină muzica de fanfară țărănească și field recording-ul, experimentele sonore psihedelice și instalațiile artistice, jazz-ul și meseriile pe cale de dispariție, banda desenată și video art-ul în decorul din vecinătatea comunei Cârțișoara.

 

Întins pe durata a trei zile, între 29 și 31 august 2014, Festivalul CUCA teleportează în spectaculoasa Țară a Făgărașului un model de interacțiune relaxată, în care lumile contemporană și tradițională funcționează în acord.

Aflat la prima sa ediție, Festival CUCA, organizat de Fundația DALA și Centrul Cultural Cârțișoara, este un eveniment independent anual care își propune să provoace o serie de întâlniri performative între public și diferite entități profesionale — arhitecți, peisagiști, restauratori, artiști, muzicieni, antropologi, meșteșugari, studenți. Întins pe durata a trei zile, între 29 și 31 august 2014, în localitatea Cârțișoara din județul Sibiu, Festival CUCA teleportează în spectaculoasa Țară a Făgărașului un model de interacțiune relaxată, în care lumile contemporană și tradițională funcționează în acord.
Cu un program în care se amestecă muzica de fanfară țărănească și field recording-ul, experimentele sonore psihedelice și instalațiile artistice, jazz-ul și meseriile pe cale de dispariție, banda desenată și video art-ul, CUCA spune că în decorul din vecinătatea comunei Cârțișoara, spațiul în care și-au regăsit sensul locuințe abandonate din crângurile Munților Apuseni sau din satele învecinate, e loc pentru toate.

PROGRAM

Vineri / 29 august

ANSAMBLUL OPUS.ART [RO]
———————————-
MARIA RĂDUCANU [RO]
NIKO MEINHOLD [DE]
CHRIS DAHLGREN [US]
MICHAEL GRIENER [DE]
———————————-
TYPOTUNES [RO]
———————————-
FANFARA CIOCÂRLIA [RO]
www.fanfare-ciocarlia.com

Sâmbătă / 30 august

SOMNOROASE PĂSĂRELE [RO]
https://soundcloud.com/somnoroase-pasarele
————————————
SILLYCONDUCTOR [RO]
TULNICĂRESELE DIN APUSENI [RO]
https://soundcloud.com/sillyconductor
————————————-
COUGHY [RO]
https://soundcloud.com/coughy-1
————————————-
ROCHIȚE [RO]
https://soundcloud.com/rochite
————————————-
BATISCAF RADIO’S NOT SO EASY LISTENING NIGHT [RO]
www.mixcloud.com/BatiscafRadio/
——————————————————————————————–
Duminică / 31 august

NU & APA NEAGRĂ [RO]
www.nu-apa-neagra.ro
————————————-
MARIA RĂDUCANU [RO] VS MARGENTO [RO/CA]
live streaming show
http://www.margento.ro/
————————————-
CUCA #1 PARTY
——————————————————————————————–
ATELIERE
D Proiect / Monotremu & Minitremu / Bogdan Condurache / Dreamrec / Sâmbăta Sonoră / Jumătatea Plină / Vlad Gherghiceanu / Synopsis / Levente Kozma / Romano ButiQ / Eliza Zdru / Sașa-Liviu Stoianovici / Nicolas Triboi / Lea Rasovszky / Gheorghe Rasovszky / Laura Jiga Iliescu / Kraftmade / Răzvan Supuran / Laurențiu Toma / Iov Tolomeiu / Radu Vișan / Dorel Ștefan / Ruxandra Sacaliș / Dan Cioclu / Tudor Elian
——————————————————————————————–

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu