cum a luat celebrul ghiță ciobanul bac-ul fără să fi fost la examen și din a șaptea încercare

ghita ciobanul 4Ghiță Ciobanul a luat bac-ul din a șaptea încercare. Este unul din titlurile care au circulat miercuri prin presa centrală. Informația este însă una eronată, pentru că Ghiță Ciobanul nu a frecventat liceul niciodată.

Constantin Dănulețiu a ajuns celebru fără să vrea. Cel care poartă același nume de familie cu celebrul Ghiță Ciobanul a ajuns subiect de știri în presa centrală care l-a confundat cu baciul ce a devenit celebru datorită apariției în reclamele la Vodafone.
Confunzia este una crasă, dacă stăm să ne gândim că Ghiță Ciobanul nu prea avea cum să susțină examenul de bacalaureat, deoarece el nu a frecventat liceul. Ciobanul a aflat din presă că ar fi dat BAC-ul, dar a negat total că el a fost cel ce a luat examenul.  ”Eu am făcut numai o şcoală de meserii, şi aia cum 11 ani. Intru şi eu acum pe internet să văd, dar la câte scrie presa despre mine…”, a comentat Ghiță Ciobanul pentru adevărul.ro. Site-uri impornante de știri printre care EVZ.ro si Antena3.ro au anunțat miercuri că Ghiță Ciobanul ar fi luat Bac-ul din a șaptea încercare.

Ultima oră

Comentariul meu