spectacol plin de emotie la sala thalia

Sala Thaila din Sibiu va găzdui luni, 28 noiembrie a.c, un spectacol aniversar plin de emoție numit ”Călătoria noastră în 365 de zile”, care să marcheze un an de activitate în centrele de plasament din județul Sibiu și programul educațional Ajungem Mari.

Voluntarii Ajungem Mari împreună cu 25 de tineri din centrele de plasament din Sibiu au pregătit trei momente artistice: spectacolul de teatru ”Micul Prinț”, dans și muzică și concert de jazz.365 de zile, poze de la activități și informații despre primul an al Ajunge Mari în Sibiu, va fi pregătită de către tineri implicați în acestă activitate la final.Gazda evenimentului este Nicolle Stănescu, iar intrarea este liberă.

 
„Primul nostru an de activitate a fost pur și simplu magic. Ne-a oferit oportunitatea să cunoaștem mulți copii minunați, să legăm prietenii și să învățăm unii de la ceilalți. Aceste douăsprezece luni înseamnă foarte multe momente frumoase, pe care ne dorim să le sărbătorim alături de toți cei care le-au făcut posibile. Totodată, invităm la spectacol persoane dornice să ne cunoască, să afle cine suntem și ce facem”, a declarat Carmen Bucșa. coordonator Ajungem Mari Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu