britanicii pun sibiul în topul destinațiilor de vizitat în românia

Una dintre cele mai apreciate reviste de turism din Marea Britanie a făcut un top al celor mai bune locuri de vizitat în România. Cei de la ’’Culture Trip’’ au pus Sibiul pe locul doi în acest top.

Revista londoneză de turism Culture Trip a publicat un articol în care promovează 11 locuri de vizitat din România, anunță adevarul.ro. Printre acestea se regăsesc şi patru oraşe importante. Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu şi Alba Iulia sunt oraşele pe care britanicii de la Culture Trip le recomandă turiştilor din întreaga lume, într-un articol intitulat „11 locuri pe care să le vizitezi în Transilvania care nu sunt Castelul lui Dracula”.
Primul oraş recomandat este Clujul, care este descris ca un oraş al tinerilor, care îmbină ospitalitatea est europeană cu modernismul vest european. Autorul aminteşte de centrele de artă şi de marile festivaluri din oraş, Untold, TIFF şi Jazz in the Park.britanicii pun sibiul în topul destinațiilor de vizitat în româniaUrmătorul pe listă este Sibiul, descris ca unul dintre cele mai romantice locuri din România. Muzeele şi clădirile baroce, renascentiste şi gotice sunt principalele argumente ale oraşului.britanicii pun sibiul în topul destinațiilor de vizitat în româniaBritanicii n-au uitat nici de Braşov, pe care îl recomandă ca destinaţie ideală pentru o evadare de weekend. Biserica Neagră – cea mai mare catedrala gotică dintre Istanbul şi Viena sau Poiana Braşov sunt principalele repere ale zonei.
Vedeți AICI ce scriu britanicii.

Ultima oră

Comentariul meu