Ora de Sibiu
Știri in direct

Acțiune salutară a medicilor de la Spitalul Militar din Sibiu

2.686

În data de 22 iulie începând cu ora 12.00, o echipă de medici de diferite specialităţi şi asistenţi medicali din cadrul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu va efectua o deplasare în satul Boarta, comuna Şeica Mare.

Se vor efectua în clădirea Gradiniţei din localitate, cu titlu gratuit, consultaţii medicale în specialităţile Chirurgie Generală, Medicină Internă, Ortopedie, Cardiologie, Psihiatrie, O.R.L., Oftalmologie, Stomatologie, Chirurgie B.M.F., Dermatologie. De asemenea, vor putea fi realizate şi interpretate de către medici investigaţii ecografice, electrocardiograme şi unele analize de laborator.
Acţiunea se adresează persoanelor din categorii defavorizate, fără posibilităţi de deplasare în afara localităţii, cu dificultăţi în accesul la asistenţa medicală. Personalul medical al Spitalului Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu participă pe bază de voluntariat la această misiune umanitară.
„Este vorba de un proiect la nivel național aprobat și susținut de către Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale. Deplasările Caravanei Medicale” se desfășoară sub motto-ul ”Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate” „– a declarat Lt. Col. Dr. Adrian Popenţiu. , responsabilul cu activitatea de informare şi relaţii publice.
Acţiunea va fi organizată împreună cu Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de Asistenţă Socială, Asociaţia „Filantropia Ortodoxă Sibiu”, şi cu sprijinul Farmaciei „Ecofarmacia” Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...