Modernizarea stadionului Municipal – Lucrările nu se vor încheia la termenul limită

0 1.924

Municipalitatea sibiană spune că ceea ce constructorul care modernizează stadionul Municipal a promis că face până la finele lunii octombrie, nu are nici o șansă să se realizeze.

’’Lucrările prevăzute în contractul încheiat pentru reabilitarea Stadionului nu se vor încheia până la termenul limită din cauza întârzierilor din partea executantului, beneficiarul constatând și solicitând în mod repetat intensificarea activității pe întregul șantier. Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat, contractantul acestor lucrări, a analizat documentațiile primite până în prezent, solicitând executantului fundamentarea corespunzătoare privind finalizarea lucrărilor’’, spun cei de la Primăria Sibiu.

Întârzierile vor fi penalizate
’’În cazul în care întârzierile sunt justificate, se va lua în considerare acordarea unei prelungiri a termenului de execuție a lucrărilor. În caz contrar, Serviciul de Administrare a Domeniului Public este îndreptățit prin clauzele contractuale să scadă din preţul contractului o dobândă penalizatoare. Precizăm că execuția lucrărilor a fost monitorizată în permanență de către Dirigintele de Șantier și de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public. În acest sens au fost făcute verificări în teren și au avut loc ședințe săptămânale cu constructorul’’, mai spun cei de la Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...