modernizarea stadionului municipal - lucrările nu se vor încheia la termenul limită

Municipalitatea sibiană spune că ceea ce constructorul care modernizează stadionul Municipal a promis că face până la finele lunii octombrie, nu are nici o șansă să se realizeze.

’’Lucrările prevăzute în contractul încheiat pentru reabilitarea Stadionului nu se vor încheia până la termenul limită din cauza întârzierilor din partea executantului, beneficiarul constatând și solicitând în mod repetat intensificarea activității pe întregul șantier. Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat, contractantul acestor lucrări, a analizat documentațiile primite până în prezent, solicitând executantului fundamentarea corespunzătoare privind finalizarea lucrărilor’’, spun cei de la Primăria Sibiu.

Întârzierile vor fi penalizate
’’În cazul în care întârzierile sunt justificate, se va lua în considerare acordarea unei prelungiri a termenului de execuție a lucrărilor. În caz contrar, Serviciul de Administrare a Domeniului Public este îndreptățit prin clauzele contractuale să scadă din preţul contractului o dobândă penalizatoare. Precizăm că execuția lucrărilor a fost monitorizată în permanență de către Dirigintele de Șantier și de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public. În acest sens au fost făcute verificări în teren și au avut loc ședințe săptămânale cu constructorul’’, mai spun cei de la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu