audio: criminalul de la mediaș se confesează în noaptea atacului

O înregistrare audio cu autorul principal al omorului din fața clubului medieșean Serabeva dezvăluie că Marius Rusu nu își cunoștea victima. Tânărul recidivist  l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, Rusu și-a sunat un prieten, cu care  a purtat o discuție  chiar în noaptea crimei, la puțin timp după agresiunea din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Înregistrarea cu Marius Rusu vorbind despre noaptea crimei și ce s-a întâmplat în clubul din Mediaș și apoi afară arată că autorul aflase că tânărul pe care l-a înjunghiat nu a supraviețuit și aștepta să fie capturat de Poliție.

VIDEO Noi imagini cu crima de la Mediaș – Criminalul a scos cuțitul și a turbat de furie după ce a fost atacat!

YouTube video

”Cred că o murit fraieru ăla , băga-mi-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Baga-mi-as p… în gura lor de zdrente…  mă caută garda” se aude pe înregistrare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Atenție la subtitrare! Criminalul zice: „din Proștea”, nu din „proștii ăia”!!! Se referă la localitatea Proștea (vechea denumire a localității Târnava), unde probabil, el, Rusu, avusese anterior conflict cu cineva, care acum a încercat să se răzbune, aducând acel grup de 10 persoane, să-i dea o lecție.

    1. Ăștia de la Ora Sibiu . Nu stie ce sa mai minta ..
      Pe Tulcan
      Din Prostia dece . ?
      Nu il băgați la Parnaie ..