peste 70 la sută din sibienii testați sunt pozitivi - câte teste s-au făcut în ultimele 24 de ore

La nivelul județului Sibiu, situația se înrăutățește pe zi ce trece. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 362 de persoane noi, infectate cu Sars Cov-2.

Vezi situația la zi în Sibiu AICI

Asta face ca județul Sibiu să se mențină pentru a treia zi la rând pe poziția de frunte a topului național cu cea mai mare rată de infectare. Miercuri, 11 noiembrie, județul Sibiu a ajuns la o incidență de 7,19 cazuri la mia de locuitori. Aceasta este cea mai mare rată de incidență din România, înregistrată de la debutul pandemiei și până în prezent. Potrivit Prefecturii Sibiu, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost efectuate 504 teste. Dintre acestea, 362 au ieșit pozitive, ceea ce înseamnă că mai bine de 70 la sută dintre cei testați, s-au dovedit a fi infectați. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 394 de persoane, dintre care pe ATI  20 adulți și 1 minor.

Vă reamintim că, de la debutul pandemiei și până în prezent, la nivelul județului au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 8686 de persoane.  Până la data curentă au fost vindecate 3876 de persoane, iar 270 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Dintre acestea, unsprezece decese au fost raportate în ultimele 24 de ore.

În prezent, în județul Sibiu sunt active un număr de 1.746 de cazuri confirmate pozitiv cu Covid-19, dintre acestea, 950 fiind din Municipiu.

Vezi AICI cazurile active de coronavirus din fiecare localitate

Ultima oră

Comentariul meu