Neppendorf Residence – blocuri noi cu beneficii complementare în Turnișor

1.812

Piața imobiliară cunoaște o creștere fără precedent la Sibiu, iar dezvoltatorii imobiliari se întrec în proiecte moderne, cu beneficii complementare, care aduc confort locatarilor. Avatarul de client s-a schimbat considerabil: cumpărătorii sunt dispuși să plătească mai mult, dar au standarde mai ridicate, iar valoarea medie per tranzacție în continuă creștere confirmă acest lucru.

Neppendorf Residence, cel mai nou ansamblu care se construiește în Turnișor, are două avantaje mari pe care le caută clienții: boxe la subsol incluse în preț și pereți de interior izolați cu vată bazaltică încorporată. Cele 7 blocuri de apartamente cu 2 și 3 camere îmbrățișează cererea mare pentru apartamente în care locatarii se bucură de același confort ca la casă.

Boxa de la subsol este ideală pentru a evita aglomerația de lucruri din apartamentele clasice. Cărămida cu vată bazaltică integrată folosită pentru zidurile de interior face ca gălăgia de la bloc să dispară complet și asigură confort fonic și termic ridicat. În plus, apartamentele au încălzire în pardoseală, beneficiază de locuri de joacă și o priveliște panoramică a Sibiului.nependorf

Ansamblul este amplasat în Vestul orașului, care a crescut și se dezvoltă încontinuu. Dezvoltatorii imobiliari își îndreaptă atenția spre această zonă, iar proiectele inițiate de Primăria Sibiu în materie de infrastructură și zone de agrement facilitează creșterea în segmentul rezidențial.

Primele blocuri sunt deja la vânzare si se vor preda la stadiul de alb în vara anului viitor. Proiectul se vinde exclusiv prin intermediul agenției New Concept Living.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.