Copilul de 12 ani înjunghiat în răfuiala de la mall, operat de urgență – A avut o lamă de cuțit în torace

3.889

Răfuiala dintre clanurile din Blăjel și Brateiu de luni, din parcarea mall-ului de la Șelimbăr, a fost desprinsă din filme. Peste douăzeci de persoane de etnie romă s-au luat la bătaie și s-au atacat cu bâte și cuțite. Victima neînțelegerilor dintre ei a fost un copil de numai 12 ani, care a ajuns la spital în stare gravă. Acesta a fost operat de urgență de medicii de la Pediatrie.

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat, luni după-amiaza, în parcarea mall-ului de la Șelimbăr, după ce peste douăzeci de persoane din Blăjel și Brateiu s-au luat la bătaie. Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, rănile lui fiind extrem de grave.

VEZI AICI IMAGINILE DE DUPĂ ÎNCĂIERARE

„Copilul a ajuns la noi în stare foarte gravă, prezenta șoc hemoragic, cu plagă înjunghiată, care i-a atins plămânul. A fost operat de urgență aseară, a avut o lamă ruptă în torace, care a fost scoasă în timpul operației realizată de o echipă mixtă de la Chirurgie Pediatrică. Pacientul ar trebui să stea încă două, trei săptămâni în spital pentru îngrijiri”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Dr. Neamțu de la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

Vă reamintim că, în urma scandalului, toate persoanele implicate au fost identificate și duse la audieri. Câteva dintre ele au fost reținute, fiind cercetate pentru tentativă de omor. DETALII AICI. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.