compa construiește noi hale în sibiu - „este cerere din partea clienților”
Sursa: compa.ro

Compania COMPA SA vrea să construiască încă două hale pentru a extinde procesul de fabricație. În memoriul de prezentare depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Sibiu pentru obținerea avizelor necesare se arată care sunt motivele pentru care firma vrea să le ridice. 

Datorită volumelor mari cerute de client, Compa a luat decizia de a ridica încă două hale de producție pentru a extinde astfel procesul de fabricație. Una dintre hale va avea o linie de prelucrate prin așchiere și va fi amenajată tot pe strada Henri Coandă, în imediata vecinătate a celorlalte amplasamente. De asemenea, se va extinde și procesul de fabricație a cabinelor pentru mașini, prin amplasarea unei linii de sudură, sablare și montaj, lângă linia de vopsire. Odată cu aceste noi linii de lucru, două puncte de emisie vor fi dezafectate, fiind vorba despre o cameră de desprăfuire și despre un coș de evacuare cu tiraj natural, provenit de la cuptorul electric, ambele din cadrul atelierului „Arcuri înfășurate”. 

compa construiește noi hale în sibiu - „este cerere din partea clienților”
Camera de desprăfuire care va fi dezafectată

Compa spune că proiectul noilor hale vine odată cu necesitatea creșterii volumelor cerute de clienți. 


În hala cabine DMG MORI se vor efectua următoarele: sudură, pregătire, vopsire și motan, iar în hala Ansamble mecano-sudate grele va exista o mașină de prelucrat prin așchiere: frazare și găurile de mari dimensiune pentru prelucrarea pieselor agabaritice. 

Potrivit memoriului pentru Mediu, hala cabine DMG Mori va avea o suprafață de 2.340 mp, iar hala ansamble mecano-sudate grele (+extindere) va avea o suprafață de 2.856 mp. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Oare cati ani mai trebuie sa treaca pana cand cei doi actionari principali se prind ca functia lor de baza in firma asta e cea de actionar nu de angajat. Se comporta ca doi angajati banali care stau toata ziua cu ochii pe ceas si asteapta sfarsitul programului de lucru. Au catre 80 de ani amandoi, nu vor mai mult de la viata asta decat sa aschieze piese metalice?! Oare cand pensionarea? Detin actiuni la Compa dintr-un singur motiv, la varsta celor doi oamenii incep sa lase mostenire. Mi-e greu sa cred ca mostenitorii vor avea tot apucaturi de angajati plictisisti si ponositi. Poate vor mai mult de la viata. Un mic indiciu: aveti mai mult de castigat daca vindeti actiunile decat daca crosetati incontinuare.