marius măldărășanu
FOTO Facebook - FC Hermannstadt

Antrenorul formației de pe malul Cibinului, Marius Măldărășanu a fost nominalizat de Gazeta Sporturilor ca și antrenor al lunii martie.

S-a terminat sezonul regulat și a început cel mai palpitant play-off din istoria campionatului românesc. Cele mai bune șase echipe de la noi se bat pentru titlul de campioană, dar luptă și pentru premiile individuale acordate lună de lună de GSP.

Pe lângă confruntările din campionatul intern, am avut parte și de două victorii ale echipei naționale, cu Andorra și Belarus, care ne aduc liniște până la vară, în iunie, când prima reprezentativă va da piept cu „sperietorile” Kosovo și Elveția.

VOTEAZĂ AICI pentru ”Antrenorul lunii”

Dar până acolo mai e drum lung, iar Gazeta Sporturilor deschide azi procedura de vot în proiectul „Cei mai buni” pentru luna martie 2023. Puteți vota astăzi pe site-ul GSP.ro, în sondajele speciale.

Pentru trofeul „Antrenorul lunii martie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Eugen Neagoe (U Craiova). Deşi şi-a asumat din mers întinerirea lotului, Craiova a rămas în obiectiv, rezultatele din martie fiind formidabile, trei victorii şi o remiză. De remarcat şi prestaţiile tot mai bune ale lui Ivan, căruia i-a redat încrederea pierdută în prima parte a campionatului, dar şi faptul că, în ciuda schimbărilor suferite în defensivă, oltenii au una dintre cele mai bune apărări.
  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt). Antrenorul-revelaţie cu care sibienii au avut un început formidabil. A trecut peste momentele dificile cauzate de pierderea a 9 puncte şi a găsit motivaţie să meargă mai departe. Hermannstadt a reuşit un egal cu Voluntari şi două victorii spectaculoase, 1-0 cu Rapid, dar și cu FCU Craiova, acesta din urmă a contribuit la ratarea play-off-ului de către olteni.
  • Dan Petrescu (CFR Cluj). Antrenorul de 55 de ani rămâne principala garanţie a CFR-ului în lupta pentru un nou titlu, fiind motivat, pasionat și dornic de performanță. În martie, deţinătoarea titlului a înregistrat două victorii şi două remize, printre succese fiind 4-0 în derby-ul Clujului și 2-1 cu UTA Arad.

Ultima oră

Comentariul meu