mijlocașul răzvan covaci a revenit după un an la mediaș

Mijlocașul central Răzvan Covaci (19 ani) a revenit la Mediaș și va juca în noul sezon pentru echipa de Liga 3. 

Răzvan Covaci s-a întors după doar un an la Mediaș, la insistențele fostului său antrenor, Dumitru Solomon, pentru a pune umărul la reconstrucția unei echipe puternice pe malul Târnavei Mari. Juniorul a fost operat de menisc, însă acum este refăcut complet, se antrenează la parametrii maximi și ar putea intra pe finalul jocului de sâmbătă, din prima etapă a Ligii 3, cu Unirea Alba Iulia.

Covaci a apucat să bifeze 12 prezențe în Liga 1 pentru Gaz Metan, înainte de desființarea echipei. Ulterior, tânărul jucător a fost transferat de FC Argeș, care l-a împrumutat sezonul trecut la Jiul Petroșani, în Liga 3, unde a făcut jocuri bune.

Antrenorul piteștenilor, Alex Pelici l-a chemat la reunirea echipei FC Argeș, însă, după pregătire, a renunțat la el din cauza lacunelor fizice, jucătorul fiind cedat definitiv la ACS Mediaș.

Echipa sibiană a anunțat până acum transferurile lui Tudor Man (SCM Zalău), Antonio Vlad (Corvinul), Sebastian Ciuperceanu (Gloria Albești), Cosmin Zamfir (Gloria Albești), Denis Ursu (CSC 1599 Șelimbăr), Benjamin Hanzu (CS Tunari) și Cătălin Tineiu (Inter Sibiu).

mijlocașul răzvan covaci a revenit după un an la mediaș

 

 

Ultima oră

Comentariul meu