klaus iohannis, mulțumit de noile măsurile fiscale. ”este un pas în direcţia bună”

Este un pas în direcția bună, a fost răspunsul președintelui Klaus Iohannis la o întrebare referitoare la eficiența măsurilor fiscale anunțate de Guvern.

„Este un pas în direcția bună, trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt. Că acum nu se vor rezolva toate probleme sistemice acumulate în 30 de ani este iarăși un lucru care e ușor de înțeles. Dar pași trebuie făcuți, nu putem să continuăm să ne facem că bani publici sunt de multe ori cheltuiți fără o eficiență foarte mare, nu putem să închidem ochii la evaziunea fiscală și nu putem să lăsăm anumite resurse care ar trebui să fie disponibile pentru bugetul local să nu fie folosite. Cum se face asta, sigur este o artă pe care trebuie să o descopere Guvernul și să vină cu acele măsuri care rezolvă problema și pe termen scurt, dar care rezolvă și problemele sistemice”, a declarat președintele, relatează Mediafax.

El spune că proiectul poate fi amendat.

„După părerea mea este un prim pas care se face și după ce acest proiect va fi dezbătut va ajunge în Parlament, unde iarăși sunt posibile îmbunătățiri, adaptări și așa mai departe. Chiar și în procedură de angajare a răspunderii sunt posibile amendamente dacă sunt găsite necesare. Să pornim de la premisa că unele probleme își găsesc acum o soluție și să mergem mai departe”, a adăugat Klaus Iohannis.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu