prognoza meteo pentru luna octombrie anunță zile călduroase. la sibiu sunt așteptate ploi în următoarele zile

Temperaturile în luna octombrie vor fi mai ridicate decât în mod normal, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele obișnuite, potrivit meteorologilor ANM, relatează Mediafax.

25 septembrie – 2 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

2 – 9 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

9 – 16 octombrie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile, dar mai ales în sudul și estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, nordul și centrul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

16 – 23 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toată țara.

Ultima oră

Comentariul meu