silviu balaure, după înfrângerea sibiului cu uta: ”ținem capul sus și să ieșim din pasa proastă”

După eșecul suferit sâmbătă de FC Hermannstadt la Oradea, 0-2 cu UTA, mijlocașul dreapta al sibienilor, Silviu Balaure a recunoscut superioritatea gazdelor din repriza a doua.

Jucătorul lui FC Hermannstadt, Silviu Balaure spune că echipa sa se poate revanșa în cupă, dar și în meciul de acasă contra Universității Craiova.  ”Puteam obține măcar un punct, cu toate că la cum s-a jucat în prima repriză meritam, dar repriza a doua a fost în totalitate a lor, la câte ocazii au avut. Trebuie să mergem înainte, Real Madrid și Barcelona mai pierd și ei, nu mai pierdusem din august, a venit această înfrângere, nu era momentul să vină, dar asta este. Trebuie să strângem rândurile, avem un meci greu cu Chindia în cupă, iar apoi trebuie să batem pe Craiova acasă” a anunțat Silviu Balaure la flash-interviurile de la finalul jocului de la Oradea.

silviu balaure, după înfrângerea sibiului cu uta: ”ținem capul sus și să ieșim din pasa proastă”

Mijlocașul dreapta de la FC Hermannstadt nu a căutat scuze în starea deplorabilă a gazonului de la Oradea. ”UTA a jucat pe același teren, cu toate că ar trebui să fie condiții mai bune, dar asta este, nu trebuie să ne găsim alibiuri sau scuze. Ținem capul sus și trebuie să ieșim din pasa asta proastă. Urmează alt meci în care putem să îndreptăm lucrurile, mai sunt câteva zile până joi, trebuie să batem Chindia în cupă și sigur Craiova nu știu dacă va scoate un punct la noi acasă” a mai spus Silviu Balaure.

Căbuz: ”Depinde cum gestionăm situația”

Portarul Căbuz a avut un joc bun, a scos multe mingi grele, dar nu a mai avut ce mai face la cele două goluri ale arădenilor.  ”Am încercat să îmi fac treaba cât de bine am putut, să scot ce era de scos, dar la fotbal când greșești, imediat se vede pe tabelă. Adversarii s-au adaptat mai bine decât noi la teren, mai ales în a doua repriză, dar e destul de greu să joci pe un astfel de teren. Depinde cum gestionăm situația, dacă câștigăm următorul meci situația va arăta mai bine. Trebuie să ne antrenăm, să mergem înainte tot așa, să dăm totul pe teren și va fi bine” a declarat și Călin Căbuz.

FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă la Oradea, 0-2 cu UTA și echipa sibiană a întrerupt o serie de 13 etape de Superliga fără eșec.

silviu balaure, după înfrângerea sibiului cu uta: ”ținem capul sus și să ieșim din pasa proastă”

Ultima oră

Comentariul meu