adrian bibu: „în urmă cu doi ani de zile, delegația cedes a fost în vizită la cj sibiu pentru a solicita sprijin. astăzi, funcționează deja o nouă fabrică” (c.p)

O nouă investiție a fost inaugurată la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se produc senzori industriali.

Prezent la eveniment, Adrian Bibu, administratorul public al județului a declarat: „Investitorii elvețieni au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte”.

La evenimentul de prezentare a investiției, din partea conducerii grupului elvețian au fost prezenți ⁠Patrick Bass – CEO, ⁠Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și Tudor Avram – Managing Director CEDES Hermannstadt, cel care va conduce noua fabrică de la Șura Mică.

„În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Judetean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur”, a mai declarat Adrian Bibu.

Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostru.

Ultima oră

Comentariul meu