exclusiv video - un spectator a înscris un coș de la jumatea terenului în pauza meciului csu sibiu - csu cuadripol brașov

exclusiv video - un spectator a înscris un coș de la jumatea terenului în pauza meciului csu sibiu - csu cuadripol brașovSibianul Nicu Scorvelciu, un fan împătimit al CSU Sibiu, a reușit o aruncare ce îi face invidioși și pe jucătorii lui CSU. Nicu a înscris de la jumătatea terenului, în pauza meciului cu Brașovul, la concursul „ARUNCAREA DE MILIOANE” organizat de cei de la CSU FANS.

 

Iată cum se desfășoară concursul:

CSU FANS, cu sprijinul CSU Atlassib Sibiu vă invită să participaţi la provocarea lansată începând cu meciul de sâmbătă dintre CSU Sibiu şi CSU Braşov, provocare ce va purta numele de „ARUNCAREA DE MILIOANE„.

Ce trebuie să faceţi ? Cel mai important, să fiţi prezenţi la meciurile din sala Transilvania ale CSU ATLASSIB SIBIU şi apoi veţi primi împreună cu revista „CSU FANS MAGAZIN” un talon de participare, dar doar în cazul în care aţi şi donat minim 1 leu pentru proiectele suporterilor sibieni (promovarea baschetului în şcoli, amplasarea de panouri de baschet în şcoli, cupa liceelor, street-ball, editarea revistei, deplasările galeriei, coregrafii, calendare, realizarea transmisiunilor LIVE pe internet, torturi pentru ziua jucătorilor etc). Toate taloanele participante vor fi numerotate şi vor avea o serie unică diferită la fiecare meci. Prima fază a provocării la care participaţi va consta în tragerea la sorţi a taloanelor câştigătoare, extragere ce va avea loc în pauza dintre primul şi al doilea sfert al partidei. Vor fi extrase 3 taloane, iar posesorii acestora vor mai avea de aşteptat încă un sfert pentru participarea la provocare.

exclusiv video - un spectator a înscris un coș de la jumatea terenului în pauza meciului csu sibiu - csu cuadripol brașovSi acum iată în ce constă PROVOCAREA !!!! Fiecare din cei 3, în ordinea extragerii taloanelor, va beneficia de două aruncări la coş de la mijlocul terenului, iar cel care va reuşi să înscrie va câştiga premiul de 100 RON. În cazul în care după cele 6 aruncări niciunul dintre participanţi nu reuşeşte să înscrie, premiul se va reporta pentru urmatoarea ediţie a provocării care va avea loc la viitorul meci susţinut pe teren propriu de CSU Sibiu. În cazul în care va înscrie mai mult de un participant, premiul va fi împărţit la numărul celor care au reuşit să înscrie. O persoană care deja a câştigat la o ediţie a concursului nu va mai putea să mai participe pentru a doua oară în decursul sezonului competiţional în care a câştigat. Tichetele câştigătoare la o ediţie a concursului se vor desemna prin tragerea la sorţi a fiecarei cifre care compune numărul talonului care va participa la ARUNCAREA DE MILIOANE. La fiecare ediţie a provocării vor fi disponibile maxim 500 de taloane, care vor fi distribuite doar cu revista CSU Fans Magazin.

Ultima oră

Comentariul meu