caz cutremurător - o tânără din sibiu luptă cu un cancer extrem de agresiv. are nevoie de ajutor

Un mail primit pe adresa redactiei ne-a determinat să publicăm pe loc apelul pentru ajutor al unei tinere de 34 de ani care locuiește în Șura Mare. Iuliana se luptă de aproape doi ani cu o formă de cancer nemaiîntâlnită în România.

’’Ma numesc Iusco Maria Iuliana, sunt din Sibiu (loc. Sura Mare), am 34 de ani o fetita de 5 ani si un sot extraordinar, totul ar parea minunat pana aici si pentru minunile astea vreu sa traiesc. Am fost diagnosticata in mai multe randuri de cancer, in diferite locuri ale corpului.
La sfarsitul anului 2015, mi-a aparut pe limba o afta, am zis eu, am incercat sa o vindec singura, cu medical de familie si medic orl-ist. Dar afta a rezistat oricariu tratament local.
In 3 februarie 2016- am avut un accident rutier care m-a amanat cu investigarea ranii de pe limba. Am fost operata la acetabul drept si puse placate de titan. Dupa ce m-am pus pe picioare, in luna mai, am reinceput investigatiile pentru “craterul” format pe limba si mi-a fost descoperita tumoare hemilibma dreapta. A avut loc o interventie chirurgicala la limba in 20 Iulie 2016 cu rezultatul histopatologic’’, povesteste tanara în epistola trimisa catre oradesibiu.ro.

Medicii uimiți de agresivitatea cancerului
Iuliana povestește că a făcut controale peste controale și investigații peste investigații. ’’A urmat perioada de radioterapie si controalele ulterioare, ecografe cervicale, controale tomograf, controale la medical chirurg, oncolog plus un PET CT afectuat in 27 ianuarie 2017 la Cluj s-au dovedit bune. Asta pana in toamna anului trecut cand, dupa aparitia umei forme pe scalp, s-a dovedit a fi acelasi lucru pe care l-am avut pe limba – carcinom scuamos.
Am urmat cele mentioante – excizia formatiunii tumorale si invetigatiile suplimentare, iar rezultatele sunt citez: “de domeniul SF” sau “asa ceva nu am mai vazut”.
Fiind trimisa la Cluj sa ma vada un medic oncolog, deoarece nimeni nu isi poate explica cum de la formatiunea tumorala de pe limba sa recidiveze la scalp, plaman, ficat si rinichi…. În plus nici una din investigatiile anterior nu arata aceste organe afectate, iar din ianuarie pana in septembrie sa fie fectate atatea organe. La Cluj, au inceput investigatiile cu un CT, urmat de tratamentul de studiu NC-6004, acesta neavand un efect pozitiv in luna decembrie, la evaluarea CT, tratamentul a fost schimbat cu Imunoterapie – Nivolumabum. La urmatoarea evaluare avuta in 28.02.2018, s-a dovedit ca nici acest tratament nu a fost unul eficient, tratamentul fiind schimbat cu Chimioterapie – Taxotore’’, ne-a mai povestit aceasta.caz cutremurător - o tânără din sibiu luptă cu un cancer extrem de agresiv. are nevoie de ajutor

Nu renunță. Hai să o ajutăm!
’’Dat fiind faptul ca pana in momentul de fata nu am avut nici un rezultat pozitiv, iar dorinta mea de a trai este una mare, merg cu incredere, speranta si credinta ca undeva pe acest pamant cineva ma poate face bine’’, mai spune Iulia Iusco.caz cutremurător - o tânără din sibiu luptă cu un cancer extrem de agresiv. are nevoie de ajutor
Cei care vor să îi fie alături și să o sprijine financiar o pot face cu o donație în contul RO68BRDE330SV11045283300, deschis la banca BRD pe numele Iuliana Maria Iusco.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu