video foto - perchezițiile de la polițiștii din sibiu - șaptesprezece agenți aduși la audieri la parchet

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a fost zguduit din temelii miercuri, când la locuințele a 17 polițiști de la rutieră au descins procurorii DNA. 25 de agenți sibieni sunt bănuiți că au luat mită pentru a-i ierta pe șoferii indisciplinați. Șaptesprezece dintre agenți au fost aduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri.

UPDATE – Șaptesprezece polițiști reținuți
Procurorii care instrumentează dosarul în care nu mai puțin de 25 de polițiști din Sibiu sunt acuzați de luare de mită si șpagă au deci că nu mai puțin de 17 dintre cei audiați miercuri, să fie reținuți pentru 24 de ore. – DETALII AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ 

YouTube video

Polițiști ai Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală și serviciile județene Sibiu, Alba, Brașov și Cluj au lucrat la cel mai mare dosar de corupție din cadrul IPJ Sibiu. De mai bine de doi ani îi au în vizor pe mai mulți polițiști de la rutieră care luat mită pentru a-i scăpa pe șoferii prinși cu ilegalități în trafic.


YouTube video

video foto - perchezițiile de la polițiștii din sibiu - șaptesprezece agenți aduși la audieri la parchet video foto - perchezițiile de la polițiștii din sibiu - șaptesprezece agenți aduși la audieri la parchet

Sistemul era unul bine pus la punct, banii nu se luat direct, ci prin intermediul unei asociații.

VEZI AICI ACUZAȚIILE ADUSE POLIȚIȘTILOR ȘI CUM ACȚIONAU ACESTIA CÂND LUAU ȘPAGĂ

Inspectoratul Județean de Poliție a avut o reacție clară în urma descinderilor.

CITEȘTE ȘI: Reacția IPJ Sibiu despre anchetarea a zeci de polițiști sibieni bănuiți că luau șpagă ca să ierte șoferi în trafic

video foto - perchezițiile de la polițiștii din sibiu - șaptesprezece agenți aduși la audieri la parchet

Ultima oră

Comentariul meu

Publică