eon cadouri00015 mare

Elevii Școlii Gimnaziale Mihăileni au început noul an școlar cu optimism și bucurie. În prima zi de școală, în mijlocul emoțiilor întâlnirii cu colegii și profesorii, copiii au descoperit pe băncile lor daruri oferite de E.ON Dialog. Compania susținută puternic de angajații săi a pregătit un ghiozdan complet echipat pentru fiecare elev, contribuind astfel la consolidarea încrederii lor în sine în acest nou început școlar.

În spatele fiecărui copil de succes stă o comunitate care crede în el!

E.ON Dialog, compania germană cu trei filiale în România, și-a luat angajamentul să susțină educația și comunitatea locală. Pentru a da șansa fiecărui copil să învețe, să se dezvolte, să aibă acces la informații educative valoroase și să privească optimist către viitor, angajații E.ON Dialog din Sibiu, Mediaș și Sebeș au fost alături de copiii din Mihăileni în prima zi de școală.

Ghiozdane pline cu rechizite pentru elevii din Mihăileni

eon ghiozdane scaled large

E.ON Dialog Sibiu și-a dorit să susțină drumul fiecărui elev către reușită și a achiziționat 170 de ghiozdane, pe care angajații din Sibiu, Mediaș și Sebeș le-au echipat  cu multă grijă si atenție cu rechizite, caiete, penare și dulciuri. A fost o acțiune care a presupus implicarea fiecărui coleg în parte, din dorința de a face o bucurie celor mai puțini norocoși. Atât reprezentanții, cât și angajații companiei sunt conștienți că fiecare faptă de acest gen reprezintă o piatră de temelie în educarea și formarea noilor generații. Micuții s-au reîntors în bănci cu zâmbetul pe buze, nerăbdători să descopere ce se află în ghiozdan.

„În fiecare ghiozdan am așezat toate materialele necesare unui copil pentru noul an școlar. Suntem conștienți că aceste resurse sunt esențiale pentru reușita lor școlară și suntem încântați că am putut contribui în acest sens”, au comunicat reprezentanții companiei.

 • eon mihaileni ghiozdane00025 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00023 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00022 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00021 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00020 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00019 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00018 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00017 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00016 mare large
 • eon mihaileni ghiozdane00015 mare large
 • eon cadouri00016 mare large
 • eon cadouri00017 mare large
 • eon cadouri00018 mare large

Împreună schimbăm viitorul!

Bucuria copiilor a fost de nedescris. Unii mai timizi, alții stăpâni pe sine, elevii au deschis ghiozdanele pentru a afla ce surprize se ascund în ele. Emoțiile au fost pe măsură și pentru părinți deoarece, în ciuda posibilităților materiale restrânse, fac eforturi enorme pentru a-i ține în școală pe copiii lor, iar darurile de la E.ON Dialog nu doar că au fost de mare ajutor, ci le-au dat și încredere la un viitor mai bun. La fel de emoționați au fost si angajații companiei, văzând bucuria din ochii micuților.

„170 de elevi au beneficiat de sponsorizarea făcute de E.ON Dialog, aceștia fiind școlari în clasele I-VIII. Pentru ei a fost o încântare, deoarece nu toate familiile au posibilități materiale, mulți dintre copii provenind din medii defavorizate. Sponsorizarea făcută de E.ON Dialog și angajații săi a reprezentat, pentru mine, o mare susținere, un pas înainte, acesta fiind al doilea an al meu ca director. A însemnat o încurajare și un ajutor, mai ales când am văzut fericirea de pe chipul copiilor”, a spus, cuprinsă de emoții, Cristina Costea, directorul Școlii Gimnaziale Mihăileni.

Echipa E.ON Dialog este dedicată, atât în serviciile pe care le oferă, cât și în implicarea în activități sociale. Compania promite să fie alături de elevii sibieni în călătoria spre viitor și să sprijine educația tinerilor. Rămâneți în contact cu E.ON Dialog și pe pagina de Facebook și Instagram.

Comentariul meu

Comentariu