sala de conferinte

Un an nou aduce și viziuni noi pe care trebuie să le împărtășești cu echipa ta! Carpentiere Arena, locația de 4 stele din Mărginimea Sibiului, oferă cadrul ideal pentru companiile care se gândesc să organizeze un teambuilding de neuitat, cu activități outdoor și servicii de cea mai bună calitate.

Carpentiere Arena este locația perfectă atât pentru o vacanță relaxantă, cât și pentru companiile care se află în căutarea unei locații care întrunește toate aspectele pentru desfășurarea unui teambuilding reușit. Aflat în Mărginimea Sibiului, hotelul de 4 stele oferă o cazare superbă, în mijlocul naturii, dar în același timp aproape de cele mai importante puncte turistice din județul Sibiu, dar și cu deschidere la activități outdoor, fie că vorbim de drumeții sau activități distractive precum paintball.

Sală de ședințe, dotată cu aparatură de ultimă generație

Discuțiile importante trebuie să se realizeze într-un cadru adecvat care să ofere toate posibilitățile pentru a-ți exprima ideile cât mai clar, astfel încât echipa să înțeleagă viziunea companiei de anul acesta. Totodată, trebuie să fie o locație unde relațiile de muncă să se transforme în prietenii solide.

În acest sens, Carpentiere Arena pune la dispoziția companiilor mari și mici o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri la mese și 60 de locuri în teatru, perfectă pentru pentru workshop-uri și sesiuni de brainstorming. Sala este dotată cu absolut tot ce este necesar pentru ca ședința să decurgă conform așteptărilor. Așadar, persoanele aflate în teambuilding vor avea la dispoziție, la cerere, un Smart TV PROMETHEAN – multifuncțional, cu touch screen, sistem audio performant, microfon, video-proiector, Flipchart și Markere.

sala de conferinte carpentiere large

Activități outdoor și obiective turistice

Ideal este ca la sfârșitul unui tembuilding echipa să fie mai unită, dar și să rămână cu amintiri frumoase din această experiență. Locația de 4 stele oferă numeroase opțiuni de activități în aer liber. Așadar, pe timpul anotimpului rece, reprezentanții hotelului pot opta pentru sporturile de iarnă la Păltiniș, iar în celelalte sezoane se pot plimba cu bicicleta sau pot merge în aventuri off-road cu ATV-urile.

De asemenea, în apropierea hotelului Crapentiere Arena se află și multe obiective turistice care pot fi vizitate. Muzeul ASTRA, Biserica Fortificată Cisnădioara, Casa Memorială Emil Cioran și Casa Memorială Octavian Goga din Rășinari și, bineînțeles, centrul Sibiului sunt doar câteva dintre opțiunile din zonă.

După o zi plină de activități, echipa aflată în teambuilding se poate relaxa în jacuzzi-ul în aer liber sau în sauna revigorantă tip butoi.

carpentiere arena 3 large

Locație exclusivistă, cu mâncare tradițională

Cei interesați trebuie să știe că în cadrul restaurantului hotelului se poate servi masa a-la-carte, preparatele tradiționale din Mărginimea Sibiului fiind servite la ordinea zilei. În meniul variat se va regăsi și savoarea produselor autentice din Mărginimea Sibiului. Așadar, oaspeții resortului se pot bucura de produse locale, pe care bucătarii restaurantului le prepară cu respect față de gustul autentic românesc.

carpentiere arena 23 carpentiere arena rasinari 10

Locația exclusivistă Carpentiere Arena este recunoscută pentru serviciile de cea mai înaltă calitate. Dispune de zece camere Duble Standard, șase camere Duble Deluxe, cinci garsoniere și trei apartamente.

carpentiere arena 8 large

Rezervă un sejur la Carpentiere Arena la numărul de telefon+40 (740) 053 350 sau prin e-mail la adresa receptie@carpentiere-arena.ro

Citește și: Sejur relaxant la Carpentiere Arena. Saună și ciubere cu apă încălzită la locația de 4 stele din Mărginimea Sibiului

Comentariul meu

Comentariu