politia control trafic
foto: arhivă

Val de amenzi pe Drumul Național 1, între Sibiu și Brașov. La această acțiunea numită ”Cascadă”, au participat politiștii din Brașov, dar și cei din Sibiu.

”162 de abateri de la regimul rutier au fost găsite de polițiştii rutieri pe drumul naţional DN1, între Braşov şi SIbiu, în câteva ore, la sfârșitul săptămânii trecute. În urma unei acţiuni în sistem „Cascadă” pe care polițiștii rutieri brașoveni împreună cu polițiștii omologi de la Politia Sibiu au desfăţurat-o la sfârșitul săptămânii trecute pe DN1, în doar 4 ore de control, în cele două județe, au fost constatate peste 160 de abateri. Cele mai multe, respectiv 127, au fost legate de depăşirea vitezei maxime acceptate în anumite zone, au anunţat poliţiştii.

Zece permise au fost reţinute din cauza vitezei excesive. De asemenea, s-au constatat două cazuri de depăşire neregulamentară, iar în trei cazuri, poliţiştii au reţinut certificatele de înmatriculare, din cauza unor defecţiuni tehnice constatate la autovehiculele din trafic.” notează portalul de știri Brașovmetropolitan.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu