Repartizarea în licee la Sibiu – La ”Gheorghe Lazăr” s-a intrat cu zece

0 3.173

sibiu Emoțiile absolvenților de clasa a VII-a au ajuns la final. Rezultatele repartizării la licee au fost publicate vineri dimineața pe admitere.edu.ro. La Sibiu, cea mai mare notă de admitere a fost 10 la colegiul ”Gheorghe Lazăr”.

Mara Mirișan este eleva care a intrat la profilul Științele Naturii cu media 10. Ea este unul din elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. (Citește aici povestea Marei)

Bogdan Aron, un alt evelv de 10 la Evaluarea Națională, își continuă și el studiile la Gheorghe Lazăr la profilul matematică- informatică. Media de intrare este 9,99.(Citește aici povestea lui Bogdan) Aceeași medie de intrare la liceu a obținut-o David Geamănu care va studia tot al Lazăr, la mate- info. (Citește aici povestea lui David)

Crina Crețu, o altă elevă de 10 la Evaluarea Națională, a intrat și ea la Gheorghe Lazăr la Științele Naturii cu media 9,98. (Citește aici povestea Crinei)

În clasa de mate- info de la Lazăr va fi concurență mare, pentru că și Andrei Sas, un alt elev de 10 la Evaluare, a intrat aici cu media 9,99. (Citește aici povestea lui Andrei). Una din elevele profilului va fi și Alexandra Șerban, care a intrat la Lazăr cu media 9,93, după ce a obținut 10 la evaluarea Națională (Citește aici povestea Alexandrei)

Andreea Vlad a reușit și ea ce și-a propus după ce a obținut media 10 la Evaluarea Națională. A intrat la Lazăr, la Științe ale Naturii, cu media 9,87. (Citește aici povestea Andreei). Șoaită Maria Sânziana a intrat și ea tot la ALzăr și tot la Științe ale NAturii, cu media 9,98,a sta după ce a obținut 10 la Evaluarea Națională. (Citește aici povestea Sânzianei)

Cea mai mică medie de intrare la Gheorghe Lazăr a fost de 9,61 la matematică- informatică, și 8,83 la Științele Naturii.

La Octavian Goga cea mai mare medie este de 9,85, obținută de Alexandra Popa, ce va învăța la profilul Științele Naturii. La matematică- informatică ce mai mare medie a fost de 9,77, obținută de Cristian Steopei. La Goga anul acesta ultima medie de admitere este de 9,35 la mate- info, 9,18 la Științele Naturii, 8,76 la Științe sociale, și 8,57 la filologie.

La Brukentahl cea mai mare medie- 9,96- a obținut-o Adrian Șofariu care a optat pentru profilul matematica- informatică.

Cea mai mică medie de admitere la acest profil a fost de 9,32, la Științe ale Naturii 8,73, iar la filologie 8,31.

În urma primei etape a repartizării computerizate au rămas și locuri neocupate la liceele din Sibiu. Cele mai multe – 27- sunt la Liceul tehnologic Automecanica din Mediaș. 23 de locuri libere sunt și la Colegiul Tehnic Mediensis, tot din Mediaș. La liceul Roth, tot din Mediaș, mai sunt 15 locuri libere la filologie și matematică- informatică.

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.